BRYLLUPSDAGEN

Ønsker du nogle tips til hvordan du best kan forberede dig til bryllupsdagen?

Dette er tidspunktet, hvor du kan dele din inspiration og hår- og makeuppræferencer med os, samt tænke over om du skal booke en prøve inden, hvis du ikke har gjort det. 

Bryllupsprøven giver mulighed for at tilpasse og perfektionere det endelige look før den store dag, og fjerner en mulig kilde til stress, da du på forhånd ved præcis det look, du får.

TIPS TIL DAGEN

Vi anbefaler at du medbringer dine favorit billeder af hår-og makeup looks, som du kan finde på Pinterest, Instagram (du kan også kigge forbi @tinaonthedaily), og også gerne dine egne billeder hvor du føler, at du er glad for dit look, din frisure og makeup.

Praktiske tips: 

1. Du må gerne have en skjorte med knapper på, når du bliver stylet, så du nemt kan skifte ud af den bagefter.

2. Vask gerne dit hår 2-3 gange med shampoo og undgå balsam dagen inden, eller samme morgen. Du skal gerne have tørt og rent hår til din styling. 

3. Du må gerne eksfoliere din hud dagen inden og fugt din hud godt et par timer før prøven, og kom helst uden makeup.

Til fugt serum synes vi “Amniotique” fra Biologique Recherche eller “Toleriane Ultra Dermallergo Serum” samt en hvilken som helst parfume-fri hudkrem, er et godt valg. Brug serum + krem kombinationen generøst om aftenen, og let om morgenen.

Til eksfoliering synes vi “Exuviance” sin “Triple Dermabrasion” (Den hvide tube) er god og effektiv, men den skal bruges forsigtigt da den er lidt stærk. Den er ikke egnet for dem med rosacea eller meget sensitiv hud.

4. Før din aftale, må du gerne forberede et område, foran et vindu, med noget bordplads til styling produkter og en høj stol/bar stol til makeup applikationen.

Evt vil en stol med 2-3 puder oveni hinanden også fungere godt til makeup applikationen. Til hår stylingen fungerer en almindelig stol godt. 

 

make up artist copenhagen

Få inspiration fra vores showreel til venstre, og følg også gerne med på Instagram via knappen nedenunder!

Vi glæder os til at style dig på din bryllupsdag <3

Hvis du har nogle spørgsmål så sender du bare os en mail på team@alfheimbeauty.dk!