HÅR OG MAKEUP PRØVE

Hvorfor anbefales det at booke en prøvelse?

Det giver både bruden og os som artist en mulighed for at lære hinanden at kende. Dette er tidspunktet, hvor bruden kan dele sin inspiration og sine hår- og makeuppræferencer, som kan afprøves med god tid til at diskutere ideer og teste ud hvad der best passer præcis dig.

Bryllupsprøven giver bruden mulighed for at tilpasse og perfektionere sit endelige look før den store dag, og fjerner en mulig kilde til stress, da du på forhånd ved præcis det look, du får.

TIPS TIL PRØVEN

Vi anbefaler at du medbringer dine favorit billeder af hår-og makeup looks, som du kan finde på Pinterest, Instagram (du kan også kigge forbi @tinaonthedaily), og også gerne dine egne billeder hvor du føler, at du er glad for dit look, din frisure og makeup.

En brudeprøve er en tid til, at dele inspirations billeder med din artist. Dette giver dig og artisten mulighed for, at kommunikere om dine specifikke behov og ønsker, for at se om de er mulige.

Praktiske tips: 

1. Kom gerne med samme farve bluse, som dit bryllups-outfit har. 

2. Vask gerne dit hår 2-3 gange med shampoo og undgå balsam inden prøven eller dagen før prøve. Du skal have 100% tørt hår til prøven.

3. Du må gerne eksfoliere din hud dagen inden og fugt din hud godt et par timer før prøven, og kom helst uden makeup.

Vi synes “Exuviance” sin “Triple Dermabrasion” (Den hvide tube) er god og effektiv, men den skal bruges forsigtigt da den er lidt stærk. Den er ikke egnet for dem med rosacea eller meget sensitiv hud.

Til fugt serum synes vi “Amniotique” fra Biologique Recherche samt en hvilken som helst parfume-fri hudkrem, er et godt valg. Brug serum + krem kombinationen generøst om aftenen, og let om morgenen.

make up artist copenhagen

HVAD DU KAN FORVENTE PÅ DIN PRØVE

FRISURE 

En brudeprøve er den perfekte chance til at dele dine tanker omkring den ideelle bryllupslook for dig. Dette giver os en mulighed for at kommunikere om dine specifikke behov og ønsker, og for at se, om de er mulige. Sig for eksempel, at du har meget tyndt hår, og at din drømmefrisure er voluminøse bølger. Da vil vi højst sandsynligt foreslå dig at købe extensions for at opnå dette look og foreslå dig nogle gode steder, hvor du kan købe dem. Hvis du ikke havde haft din prøve, ville du ikke haft chancen for at lave de rigtige forberedelser. En anden ting, er jo at når du får sat dit hår ved prøven er du også i stand til at bære stilen hele dagen for at sikre, at den forbliver og falder, som du havde forestillet dig.

MAKEUP

Makeup kan se meget forskelligt ud på den enkelte afhængig af øjen- og ansigtsform, hudtype, hårfarve osv. Dine øjenskygge-inspirationsbilleder kan f.eks se helt anderledes ud på dine øjne, end de gør på personen på billedet. Derfor er det bedst at prøve disse looks før din store dag for at sikre, at du vil se bedst ud. Din prøve, er også det bedste tidspunkt for at afprøve individuelle øjenvipper, som du måske ikke bruger i din hverdag.

Efter din prøve kan du bære makeuppen rundt og se, hvordan din hud holder på produkterne. Vi skal muligvis bruge en mere fugtgivende eller mat foundation, hvis din hud viser dig efter 7-8 timer, at den ser lidt tør eller olieagtig ud, hvilket er en hurtig løsning, som vi ellers ikke ville have kendt til uden din prøvelse.

Du kommer til at prøve håret og makeuppen, justere det, som du går, så det kan perfektioneres før du siger dit “Ja”.

Alfheim Beauty

Book en tid i formularen herunder