Handelsbetingelser

VILKÅR OG BETINGELSER

EKSTRA PERSONER / GÆSTER DER ØNSKER STYLING

Hvis flere personer ønsker makeup eller hårstyling på dagen men ikke har booket en aftale, er det ikke et problem – forudsat der er tid.

 

ANDET

Tina – eller andre artister, der arbejder med hende – er ikke ansvarlige for eventuelle allergiske reaktioner på de anvendte produkter. Som kunde er det dit ansvar at fortælle Tina, om du har følsom hud eller kendte allergier.

 

Du er mere end velkommen til at medbringe dine egne produkter, som du er fortrolig med – Tina eller en af hendes teamkolleger bruger gerne det, du er vant til.

 

Sker det, at Tina mod forventning ikke kan behandle dig jf din reservation, forbeholder hun sig ret til at annullere, henvise eller overføre reservationen til en anden velrenommeret og kompetent artist.

 

 PUNKTLIGHED

Som kunde skal du sikre, at du kommer til den reserverede tid. På grund af den systematiske planlægning kan Tina ikke forlænge din aftalte tid. Er du uden varsel mere end 15 minutter forsinket, vil dit styling tidsrom blive kortere, eller så tillægges et ekstra gebyr på 500 kr til dækning af evt kompensation til den følgende kunde.

 

TIMING

Tina beder dig/kunden og andre deltagere i pakketilbud om at være klar på settet, så makeup og hårstyling kan udføres og alle er klar til tiden. Der er alltid lidt ekstra tid inkluderet til brudebestillinger, så bruden er klar i god tid inden deadline – det sikrer tilstrækkelig tid til en eventuel nødsituation.

Husk at lægge besked når du reserverer, hvornår du senest ønsker at være færdig stylet med hår og makeup, så kan jeg anbefale hvilken tid vi skal begynde styling.

 

AFLYSNINGER

Depositum og forudbetalinger refunderes ikke, med den begrundelse, at jeg har holdt din dato og afvist andre anmodninger.

Hvis du bliver forhindret pga sygdom eller corona restriktioner er du velkommen til at flytte din aftale uden ekstra gebyr, når blot jeg er tilgængelig på den nye dato. Er jeg ikke det, kontakter jeg mine kolleger/mit netværk og hører, om én kan overtage din reservation.

 

En aflysning senere end 48 timer før aftalt tid afregnes med 100% af det fulde reservationsgebyr og skal betales inden for 14 dage. Betales afbestillingsgebyret ikke inden for denne tidsramme, videregives kravet jf den officielle danske mindrekravsprocedure, og sagen afgøres ved en domstol.

 

Vilkår og betingelser accepteres automatisk ved booking.