Handelsbetingelser

EKSTRA PERSONER / GÆSTER DER ØNSKER STYLING

Hvis flere personer ønsker makeup eller hårstyling på dagen men ikke har booket en aftale, er det ikke et problem – forudsat der er tid.

ANDET

Tina – eller andre artister, under Alfheimbeauty – er ikke ansvarlige for eventuelle allergiske reaktioner på de anvendte produkter. Som kunde er det dit ansvar at fortælle os, om du har følsom hud eller kendte allergier.

Hvis du er følsom ovenfor specifikke produkter, er du mere end velkommen til at medbringe dine egne produkter, som du er fortrolig med – Vi bruger gerne det, du er vant til.

Sker det, at vi mod forventning ikke kan behandle dig  din reservation, forbeholder vi os ret til at annullere, henvise eller overføre reservationen til en anden velrenommeret og kompetent artist.

PUNKTLIGHED

Hvis du ankommer et af vores studie, skal du som kunde sikre, at du kommer til den reserverede tid. På grund af vores systematiske planlægning kan vi ikke forlænge din aftalte tid. Er du uden varsel mere end 15 minutter forsinket, vil dit styling tidsrum blive kortere, hvor vi gør det bedste ud af den tid vi har.

TIMING

Vi beder dig/kunden og andre der skal have styling om at være klar på lokationen, så makeup og hår-styling kan udføres og alle er klar til tiden. Der er alltid lidt ekstra tid inkluderet til bryllupsbestillinger, så bruden er klar i god tid inden deadline.

Husk at lægge besked når du reserverer, hvornår du senest ønsker at være færdig stylet med hår og makeup, så kan vi anbefale hvilken tid vi skal begynde styling.

AFLYSNINGER

Depositum og forudbetalinger refunderes ikke, med den begrundelse, at vi har holdt din dato og afvist andre anmodninger.

Hvis du bliver forhindret pga corona restriktioner er du velkommen til at flytte din aftale uden ekstra gebyr, når blot vi er tilgængelig på den nye dato. Er vi ikke det, kontakter vi vores kolleger/netværk og hører, om én kan overtage din reservation.

En aflysning senere end 48 timer før aftalt tid afregnes med det fulde aftalte booking gebyr og skal betales inden for 14 dage. Betales afbestillingsgebyret ikke inden for denne tidsramme, videregives kravet jf den officielle danske mindrekravsprocedure, og sagen afgøres ved en domstol.

 

Vilkår og betingelser accepteres ved booking.